Hlavní obsah
Článek

Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) má zřejmě bohužel trochu pomalejší rozjezd, když mu ale docvakne, co jiní vědí už od začátku jeho vztahu se zpěvačkou, nezná hranice. „Nikdo mě nebere vážně, přestal jsem zpívat a vydělávat,“ sténá.

Za své potíže však neviní svou hodně podivnou mediální prezentaci, ale novináře a jejich články. Přitom to byl sám Martucci, kdo od rána do večera média krmil pikantními zprávami. Třeba o tom, jak z něj matka vyháněla démony nebo jak s Ivetou používal zvoneček, kterým přivolávali služebnou s kondomy. A když chtěl mít pověst kance, dokonce se snažil dojednat článek o tom, že je otcem dvou nemanželských dětí. Ten ale nikdy nikdo nevydal. Naposledy prosil o reklamu pro svou novou pizzerii, pak se však radikálně změnil.

Muž, jehož práci známe jen díky třikrát přezpívané šílenosti Moje láska a jenž tak nerad komunikoval s bulvárem, že pro něj pořádal tiskové konference o Bartošové i v době, kdy s ní už neměl nic společného, bohužel nyní zjistil, že ani mediální známost mu nevydělá na chleba. Lidé z něj mají zkrátka legraci, ale peníze mu nedají. Martucciho střetnutí s realitou strašně zabolelo a začal řádit jako sicilský čertík.

Našemu redaktorovi dokonce napsal, že mu bude platit za pozitivní články. „Takže ode dneška nekouřím jako Šimek, ale platím sto euro jako Adéla (myslí tím umělkyni Adélu Taş, které se dvořil a jež malovala mužskými a dnes už jen vlastními ženskými tekutinami lásky). A píšeš, že jsem hezký chlap a neuvěřitelně krásně zpívám,“ stálo v nesmyslné esemesce plné nepravd.

Jarek Šimek (50) intimní vztahy s novináři samozřejmě popírá. „Ten, kdo sleduje mediální obraz Domenica Martucciho, tomu to musí být jasné. On se snaží jen zviditelnit, zato já chci, aby za mnou byla nejdřív vidět nějaká práce. Nepotřebuji novináře jakkoli podplácet. Bohužel během vztahu s ním Iveta neudělala žádnou kloudnou práci, spíš naopak. Nebylo to pro ni dobré období,“ kroutí hlavou nad slovy Martucciho Šimek.

Domenico, z něhož si novináři dělají legraci, že vykořisťuje rumunské sloužící ve svém italském baráčku, jenž vydává za zámek, se posledních pár dnů rozhádal s mnoha lidmi. Napsal jim nesmyslné zprávy a zablokoval je i na Facebooku.

Reklama

Další články

Načítám