Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) reaguje na svou bývalou lásku! Pavlína Dubná (37) ho označila ve vyjádření pro Super.cz prakticky za těžkého narkomana. "Nepotřebuji odbornou pomoc," brání se Issa s tím, že jde jen o pomstu zhrzené exmilenky.

"Je mi velmi proti srsti vůbec se k něčemu podobnému vyjadřovat. Mám za to, že lidi, kteří k sobě měli kdysi blízko, by si měli zachovat důstojnost a nesnižovat se k pomluvám a mstě... ani nevím za co," reagoval mladý zpěvák. Nikdy prý své bývalky veřejně nenapadal a i teď tvrdí, že vystupuje jen na svou obranu.

"Uražená žena je vůbec to nejhorší, co může člověka potkat a dovede nadělat nejvíc zla. Věřím v lidský rozum. Doufám, že každý myslící člověk velmi brzo pochopí, že ze slov o tom, jak mi chce Pavla pomoci, přímo čiší faleš a že je z nich zřejmá jejich pravá podstata a účel. Vždyť svými vlastními slovy popírá, co tvrdí! Tím, že někoho veřejně a prostřednictvím médií zostudím pomluvami, tím mu přece vůbec nepomáhám. A už vůbec ne, když jde o naprosté lži. Tomu se říká podraz," zlobí se účastník první řady SuperStar.

Tvrdí, že žádnou odbornou pomoc nepotřebuje a že to, že je čistý, už jednou prokázaly policejní testy na drogy. "Budoucnost mi dá ve všem za pravdu. Díky tomu, že se už drogy v souvislosti se mnou v médiích řešily, je velmi snadné na to navázat a tak mi chtít ublížit," říká Sámer s tím, že to není poprvé, co Pavlína pod dojmem, že už ho dál ke své kariéře nepotřebuje, zachovala podobně nečestně.

"Byl jsem blázen a odpustil jí to. Rok jsem ji finančně podporoval a snažil se pomáhat tím, že jsem ji bral jako spoluúčinkující na své akce, pro svá reklamní focení, do svých duetů, abych pomohl jejímu zviditelnění," brání se nařčení z dluhů. Dubné i přes její drsná slova vzkazuje jen to, že se jí všechno dobré i špatné jednou vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám