Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na italskou modelku Michelle Hunziker asi nikoho nepřekvapí, že je její doménou prezentace plavek a spodního prádla a naopak jen stěží si ji představíte jako babičku, kterou se nedávno skutečně stala...

Jeden luxusní kousek předvedla i v pondělí během své dovolené na Sardinii, kde ji fotografové zachytili v bílých bikinách s krajkovými detaily, které by klidně mohly sloužit jako prádélko pro nevěstu o svatební noci...

Rodačka ze Švýcarska, která od sedmnácti let pózovala například pro značky Armani, Rocco Barocco, La Perla a mnoho dalších, se podobně jako Alena Šeredová v Itálii proslavila nejen jako modelka, ale také díky účinkování v televizi a sňatkem se slavným Italem.

V případě Michelle to byl zpěvák Eros Ramazzotti, jehož si vzala ve svých jednadvaceti, ještě o rok dřív se jim narodila dcera Aurora. Manželství trvalo mezi lety 1998 – 2009, ale odloučili se již o sedm let dříve a každý si žil svým životem. A právě díky své nejstarší dceři se v březnu stala babičkou vnoučka, který dostal vznešené jméno Caesar.

Michelle je ovšem trojnásobnou maminkou. Další dvě dcery má s o šest let mladším dědicem značky Trussardi Tomasem Trussardim, jenž byl jejím druhým manželem. Strávili spolu deset let, loni se ovšem rozvedli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám