Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podle posledního průzkumu TNS AISA (květen 2012) volí české rodiny pro připojení k internetu nejčastěji ADSL/VDSL připojení od O2. Co je k tomu vede?

ADSL/VDSL internet zůstává vysoce spolehlivým typem připojení dostupným i v těch nejzapadlejších místech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možností, jak se připojit k internetu je více. Nejvíce Čechů se připojuje prostřednictvím místních WiFi sítí. Největším poskytovatelem internetu je však tradičně O2, které už svůj Internet na doma přivedlo do 616 826 českých rodin, tedy do každé třetí rodiny v Česku. Internet na doma od O2 běží na technologii ADSL nebo modernější VDSL a poskytuje stabilní a spolehlivé připojení bez omezení množství přenesených dat (bez datových limitů). Internet od O2 si přitom můžete nechat zřídit i v té nejzapadlejší vísce, je dostupný na více než 98 % dřívějších pevných linek. Dnes už navíc neplatíte za pevnou linku, jak tomu bylo dříve, ale jen jednu pevnou cenu za připojení k internetu.

K internetu teď můžete mít televizi už za cenu jedné vstupenky do kina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Domácí internet si teď v akci můžete pořídit v jednom výhodném balíčku společně s Digitální televizí O2 TV. Její velkou výhodou je, že si můžete zvolit z několika žánrových balíčků TV programů přesně podle svého gusta. V nabídce je přes 90 TV programů, z nichž většina je v češtině a mnoho navíc ve vysokém rozlišení obrazu (HD). Užitečnou funkcí O2 TV je bezplatná služba O2 TV Nahrávání, díky které si můžete nahrát jakýkoliv pořad z TV vysílání, aniž byste museli být doma u televize. Nahrávání totiž můžete nastavit přímo z aplikace v chytrém telefonu anebo přes internet na webových stránkách O2 TV.

WiFi modem anebo set-top box k digitální televizi dostanete za 1 Kč, ale jen v eShopu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jste už možná slyšeli od svých přátel, někteří poskytovatelé internetu navyšují cenu svého internetu o poplatky za pronájem modemu. S internetem od O2 naproti tomu dostanete spolehlivý WiFi modem za jedinou korunu (pouze při nákupu on-line) – a nikdo ho po vás nebude chtít zpět, prostě si ho můžete už navždy nechat. Pokud byste se navíc rozhodli pořídit si k internetu také Digitální televizi O2 TV, pak i set-top box dostanete za jedinou korunu měsíčně (set-top box dostanete do pronájmu).

Podnikatelé teď k internetu dostanou taky neomezené volání z pevné linky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud podnikáte, máme pro vás ještě jeden tip. O2 teď svůj ADSL/VDSL internet nabízí v jednom balíčku společně s neomezeným voláním na všechny pevné linky v Česku už od 676 Kč včetně DPH (konečná cena bez dalších poplatků). Součástí této nabídky je moderní telefon a spolehlivý WiFi modem – oba za jednu korunu (jednorázově).

Snazší objednání on-line na 1 klik – s výběrem a nákupem pomůže naživo O2 Guru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internet od O2 si můžete objednat hned přímo na jejich webu – díky objednání on-line získáte WiFi modem jen za 1 korunu, přestože běžně byste za něj u O2 zaplatili 999 Kč. On-line objednávka je nově zjednodušena na jediný krok – stačí vyplnit adresu, kde si přejete internet zřídit, zadat několik důležitých údajů, a je to. Pokud byste potřebovali pomoci s výběrem a nákupem v eShopu, máte možnost využít asistence O2 Guru. Poradí vám formou živého chatu přímo v průběhu vašeho on-line nákupu. Zřízení internetu pak proběhne nejpozději do 21 dní, přes 80 % přípojek ale funguje už do týdne od objednání.

Další články

Načítám