Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) se v poslední době stává královnou odhalených fotek a je div, že jí ještě nebyl zakázán účet na sociální síti. Některé fotografie by se totiž snad lépe vyjímaly na platformě pro dospělé s placeným obsahem.

Honba za úspěchem na sociální síti se pro některé dámy stává snad jediným životním cílem. V poslední době jako by k nim patřila i Megan Fox, která snad soutěží sama se sebou o to, jak moc sexy snímek bude se sledujícími sdílet. A ti na její volání slyší, na profilu už jich je více než 21 milionů.

Je to teprve pár dní, co Megan zveřejnila hned několik snímků z pralesa, kde nechala nahlédnout na své pozadí a na ňadra přes mokré bílé šaty. Teď se herečka přesunula na pláž, aby tam vznikla další série fotografií z cyklu čím více nahoty, tím lépe.

Megan se tentokrát zaměřila opět na svá ňadra, která zahalila jen do skutečně titěrných bikin, které nenechávaly příliš prostoru pro fantazii. A to zaujalo její sledující i čtenáře zahraničního magazínu, ve kterém článek o nových fotkách vyšel.

„Tyhle bóje by mohly nadnášet Titanic. A jsou tvrdé jako ledovec,“ okomentoval jeden z nich. „Jsou vůbec ještě některé části jejího těla opravdové?“ ptá se další. „Nutíš mě zpochybňovat moji sexualitu. Díky. Prostě neskutečný,“ píše fanynka. Megan Fox svými snímky rozdělila lidi na dva tábory. Jedni ji milují a jiní herečkou kvůli odvážným snímkům pohrdají. Nejdůležitější je ale pro ni nejspíš to, že oba dva tábory si její fotografie rády prohlédnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám