Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvodová bitva s Kevinem Costnerem (68) je sice v plném proudu, ale jeho stále ještě manželce Christine Baumgartner (49) už dělá společnost jiný muž. Po jejím boku se začal objevovat hercův kamarád Josh Connor. Odjeli spolu dokonce i na dovolenou a Christine s sebou vzala i všechny tři děti, které s Costnerem má.

Christine se stejně starým bankéřem nebyla viděna poprvé. Nyní došlo i na první společný pobyt mimo domov. A zřejmě aby dokázali, jakou spolu mají „havaj“, zvolili právě destinaci, která je synonymem pro ráj na zemi. Přestože se vyvarovali jakýchkoli intimností a něžností, společně se procházeli po pláži nebo si povídali během relaxování na lehátkách.

Christine byla za Costnera provdaná téměř devatenáct let a porodila mu tři děti – kromě synů Caydena (16) a Hayese (14) mají ještě třináctiletou dceru Grace. Rovněž oni na dovolené nechyběli a zdálo se, že si s Joshem dobře rozumějí.

O rozvod sice údajně i k překvapení herce samotného požádala Baumgartner, ale o jeho hladký průběh se příliš nesnaží. Po herci požaduje stále více peněz. S Connorem tak možná řeší i tuto záležitost a ten jí vzhledem ke svému zaměření může být nápomocen.

Zdá se, že držitel dvou Oscarů, kterého si dobře pamatujeme z Osobního strážce či Tance s vlky, přišel nejen o manželku, ale i o kamaráda...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám