Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno ji televizní diváci mohli sledovat na obrazovkách, jelikož se stala účastnicí populární reality show I’m a Celebrity... Get Me Out of Here, kterou absolvovala v Jihoafrické republice. Náročnou show nyní britská herečka Helen Flanagan vyměnila za daleko příjemnější pobyt, a to v Karibiku, kam vzala i své tři malé děti.

Dvaatřicetiletá blondýnka známá z nekonečného seriálu Coronation Street zavítala do rodné země zpěvačky Rihanny, na ostrov Barbados. Tam si společně s dcerami Matildou a Delilah a ještě s jejich bratrem Charliem užívají zábavu na pláži i v moři. Dítka maminku zahrabávají do písku nebo si užívají jízdu na obřích kruzích.

Právě nalodění do něj bylo ovšem poměrně komickou podívanou. Místní mladík se pokusil o gentlemanské gesto a herečku chtěl vysadit na příď, jenže s ní zavrávoral a místo toho sebou plácli do vody. Jeho kolega nepovedenému pokusu nejdřív přihlížel, ale poté se k jeho záměru přidal a společnými silami se jim to napodruhé podařilo.

Helen Flanagan je ve Spojeném království známou tváří. Kromě své nejslavnější role Rosie Webster ve zmiňovaném seriálu tvořila pár s fotbalistou Scottem Sinclairem, jenž je zároveň otcem všech jejích tří dětí. Loni v říjnu se ovšem po třinácti letech rozešli.

Helen v minulosti proslula dráždivými outfity a rovněž prohlášením, že má ta nejkrásnější přírodní prsa na světě. Letos podstoupila jejich zvětšení na původní velikost, jelikož po kojení už se svým hrudníkem nebyla spokojená. Operací se rozhodně netajila a naopak s fanoušky na Instagramu sdílela poměrně detailně stav ‚před a po‘ zákroku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám