Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Očekávaný velký comeback herečky a věčné průšvihářky Lindsay Lohan (37) se zdá být zajímavější, než mnozí očekávali. Alespoň během natáčení. Ve snímku Liz & Dick Lohan ztvární zesnulou hereckou ikonu Elizabeth Taylor. Během jedné ze scén dojde i k malé potyčce mezi Lindsay a hercem Grantem Bowlerem, jenž hraje Richarda Burtona - velkou lásku a dvojnásobného manžela Elizabeth Taylor. Právě zde má však Lindsay co dělat, aby udržela svůj hluboký výstřih na svém místě a jak dokazují fotografie, příliš se jí to nedařilo.

Záběry z jachty, kde dojde k výměně názorů obou hlavních aktérů, se neobejdou bez drsnějšího zacházení. Herečka, jež se kvůli nejdůležitější roli svého života obarvila na černo, ji musela několikrát opakovat, jelikož výstřih u jejích retro šatů si dělal, co chtěl.

Světlo světa spatřila již i první oficiální fotografie k filmu. Na krásném černobílém snímku líbá Grant Bowler dobově nalíčenou a učesanou Lohan na krk. Herec je známý například ze seriálu True Blood: Pravá krev.

Reklama

Další články

Načítám