Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá dětská hvězda Yvetta Kornová se vdala. Sestra Jiřího Korna pojala za manžela dlouholetého přítele Josefa Petrů. Herečku, která zazářila jako dítě ve filmech Přijela k nám pouť nebo Šest medvědů s Cibulkou, oddal známý režisér.

Po 30 letech vrátil Yvettu Kornovou před kamery Tomáš Magnusek, a to v seriálu Společně sami. Právě on dostal od páru důvěru a během komorního obřadu, který probíhal v kruhu rodiny a přátel, zamilovanou dvojici oddal.

„Bylo mi ctí. Ať jste oba šťastní. Yvetto, od tohoto víkendu paní Petrů. Nechť Vás nic netrápí a pokaždé si vzpomenete na to, proč jste vedle sebe u oltáře stáli,“ svěřil se Tomáš Magnusek na sociální síti a přidal společné foto s novomanželi.

Obřad probíhal na romantickém místě nedaleko České Skalice. Yvetta Kornová na svůj velký den oblékla laclové kalhoty a kšandy doplnila žlutými kvítky. Kolem krku pak uvázala bílý šátek a nesměl chybět ani klobouček, který po ztrátě vlasů neodkládá.

Její nastávající na obřad zvolil bílou košili a sako v přírodních barvách, také on sáhnul po klobouku a šátku. Oddávající režisér byl jako jediný celý v bílém. Nepřehlédnutelná pak byla jeho kravata, na které měl podobiznu sebe sama jako faráře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám