Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchod zpěvačky Ariany Grande (30) a jejího manžela Daltona Gomeze vyšel najevo teprve minulý týden, ale na povrch postupně vyplouvají další záležitosti z jejího soukromí. Podle zdrojů serveru TMZ a magazínu People má totiž Ariana už nějaký čas randit s Ethanem Slaterem (31), jenž je jejím hereckým kolegou z filmového zpracování muzikálu Wicked.

„Ariana a Dalton šli od sebe už v lednu. S Ethanem začala randit nedávno, už se odloučil od své manželky,“ sdělil zdroj zmiňovanému magazínu.

Ariana s hercem trávila v poslední době spoustu času během natáčení filmové adaptace Wicked, kde zpěvačka ztvárňuje hodnou čarodějku Glindu a Slater Boqa. Natáčení přitom probíhalo zpočátku především v Anglii. Manžel zpěvačky Dalton Gomez má ovšem úspěšně rozjetou kariéru agenta s luxusními realitami v Los Angeles, kde je velice zaneprázdněn.

„V Los Angeles byla Ariana šťastná. Chtěla tam s Daltonem žít. Je hodně soustředěný na svou kariéru a potřebuje zůstat ve městě. Určitě to pro ně byl problém. Daltonova práce je náročná a nemůže LA moc často opouštět. Takže když začala Ariana natáčet Wicked v Anglii, měli manželství na dálku. Ari o něm ale mluví jen a jen hezky. Během jejich manželství pro ni byl Dalton číslem jedna,“ objasnil zdroj prvopočátky partnerských potíží.

U Slatera je ovšem ve hře bohužel i malé dítě. V listopadu 2018 si herec vzal svou lásku ze střední Lilly Jay, s níž tvořil pár od roku 2012. Loni v srpnu se jim narodil syn, jehož pojmenovali Ezra. Podle zdroje z jeho okolí už s manželkou není, ale kdy se přesně rozešli, není známo. Lilly se totiž společenskému a mediálnímu životu straní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám