Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) konečně vylezla ze své nory. I když se v posledních týdnech zdálo, že snad už ani nežije, nyní dokázala opak. A s pořádnou vervou se pustila do manželky svého pečovatele Josefa Rychtáře (65) Dariny Rychtářové (66). Nenechala na ní nit suchou. „Chce zničit Pepu, ale i mě,“ řekla Super.cz Iveta.

Kontroverzní pěvecká diva se ozvala naší redakci poté, co jsme uveřejnili článek, ve kterém slovenští pořadatelé slibují, že u nich vystoupí na srazu kamióňáků. Iveta tvrdí, že o tomto kšeftu nemá ani potuchy. „O žádných Piešťanoch zatím nevím. Pepa nic domlouvat nemohl, není můj manažer. Přišlo mi těch nabídek ale víc. Zvažuju je, neboť netuším, jestli mne nemocnice už uschopní z pracovní neschopnosti kvůli tomu ramínku. Nepřeju vám, abyste někdy zažili tolik bolesti, jakou já prožívám už deset měsíců. Mám totiž za sebou několik operací,“ uvedla Iveta.

Blesku ale později řekla, že o kšeftu ví, jen se s pořadatelem nedohodla a nepodepsala ani smlouvu. Údajně si měla říct o příliš mnoho peněz a pořadatel to nebyl schopný akceptovat.

Iveta zareagovala také na připomínku, že trable s ramenem má od doby, kdy se opilá „poprala“ se schodištěm. Znovu to rázně odmítá. „Představte si, že při tom pádu jsem vůbec opilá nebyla. Byla u toho jen Darina. Snaží se zničit nejen Pepu, ale i mne. Asi to nevíte, ale stále podává křivá svědectví a udání na policii. Mám to černé na bílém,“ sdělila bez bližších podrobností. Darina Rychtářová nebrala telefon, nemohla se proto vyjádřit.

Na závěr Iveta zopakovala také to, že Rychtářovým svazek nerozbila, neboť podle ní byl rozvrácený už dávno. Stále tak asi nevěří svému milenci Josefovi, který tuto informaci již vícekrát odmítl s tím, že mu Bartošová asi špatně rozuměla.

Bartošová proti Darině vystoupila už několikrát. Tvrdila třeba, že Rychtářová jejího Pepíčka týrá a drsně mu nadává.

Reklama

Další články

Načítám