Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) se v rámci propagace svého nového alba Optický klam nechala vyfotit se srdcem, které vypadá, jako by ho právě nějakému muži vyrvala z těla. Naštěstí je ale jen prasečí. „Strašně to zapáchalo,“ svěřila se nám Lounová, která na snímcích jako by pod rentgenem ukazuje také svou kostřičku. Podívejte se do fotogalerie.

„Nápad s optickým klamem rentgenového snímku a vyrvaného srdce jsme dali dohromady s mou manažerkou, přišlo nám to jako nádherná dvojmyslná hříčka, protože nejenže nabízím své srdce divákovi, ale i pro lásku si člověk rve srdce a nabízí ho jako na trhu a přesto, že ho někdo zraní, roztrhá na cucky nebo rozdupe, měl by ho umět znovu celé nabídnout," říká Olga, pro kterou bylo držení srdce, jež po celém dni focení opravdu moc nevonělo, trochu utrpením.

Olga si naplánovala k desce pouze tři vystoupení. Všechna budou v listopadu a konat se budou v Praze, Brně a Ostravě.

Zpěvačka pro chystané představení změnila také svou vizáž. „Chtěla jsem svým vlasům navrátit jejich přirozenou divokost, s jakou mi rostou, jen s délkou jsem nebyla spokojená, proto jsem si nechala sehnat vlasy stejně kudrnaté, jako mám a pomocí termospojů je nechala prodloužit. Do změny se mnou šla i maminka, která tím omládla o deset let," dodala Lounová.

Související témata:
Vepř

Reklama

Další články

Načítám