Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) si užívá s dětmi a partnerem Jaromírem Soukupem (55) ve španělské Marbelle, její fenka Bonnie ale zůstala v Čechách. A Agáta se jí rozhodla dopřát také dovolenou.

"Bonnie by nemohla do letadla na palubu kvůli váze a nechtěla jsem ji dávat do stresového prostředí, aby letěla v nákladovém prostoru. Tak jsem se rozhodla, že jí udělám dovolenou v Čechách," řekla Super.cz Agáta, která dala Bonnie do psího hotelu.

Ale ne jen tak ledajakého. Bonnie umístila do zámeckého prostředí psího resortu v Horním Bezděkově. Fenka má svůj vlastní apartmán s ortopedickou matrací a hračkami, čtou jí pohádky na dobrou noc, pouští psí filmy a pije jen jednu z nejdražších vod světa.

"Když jsem tam přijela s Bonnie, tak jsem si říkala, že tam bych chtěla, aby někdo poslal na dovolenou mě. Neuvěřitelný. Bonnie je tam šťastná, denně dostávám videa a fotky. Vím, že je o ni dobře postaráno," dodala influencerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám