Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Vránová (79), kterou si každý pamatuje z nesmrtelné pohádky Pyšná princezna, kde ztvárnila hlavní roli princezny Krasomily, zanedlouho oslaví osmdesátiny. K nim si nadělila nový byt na pražských Vinohradech, který si však dlouho neužila. Na balkonu spadla tak nešťastně, že si zlomila obě ruce a je teď plně odkázána na pomoc pečovatelky.

Ta za ní dochází několikrát denně, aby jí pomohla se základními potřebami. Protože má Vránová obě bolavé ruce v sádře, sama se nenají, nenapije, neumyje... To jí samozřejmě na náladě nepřidá. „Víte, má velké bolesti a všechno kolem ji rozčiluje. Potřebuje být sama. Vyvede ji z míry i telefon, když zvoní. To chápu, nemůže ho prostě zvednout,“ řekla Blesku recepční rezidence, kde Vránová bydlí.

Herečka doufá, že se dá co nejdřív do kupy, aby mohla natáčet připravovaný seriál TV Prima Obchoďák a v září opět nastoupit do Divadla Ungelt.

Reklama

Další články

Načítám