Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) po boku Tomáše Třeštíka září. Pár svou lásku nejdříve skrýval, ale od konce loňského roku se spolu ukazují na veřejnosti a na sociálních sítích rádi sdílejí romantické fotografie plné objetí.

Fotograf ale svou milou teď pořádně rozčílil. Během práce totiž přelezl zábradlí na balkoně a fotil. Už ze snímku je jasné, že hodně riskoval. Není tak divu, že herečku a moderátorku to vyděsilo a rozpálilo doběla. „A co myslíte? Dostal vynadáno! Vyřešila jsem to hned na místě. Aby tam o pár minut později vlezl zase,“ napsala Eva k příspěvku, u kterého většině lidí naskakuje husí kůže.

Mimo této hádky si ale pár skvěle rozumí a Eva s Tomášem se k sobě stále tisknou jako dvě zamilované hrdličky. Oba mají děti z předchozích vztahů, se kterými navzájem vycházejí skvěle. Pokud jde o ratolesti Evy, s exmanželem Reném je mají ve střídavé péči.

Děti budou střídavě u mě a u něj. Na všem jsme dohodnutí a myslím, že si děti letos užijí úplně fantastickou dovolenou, protože Renda pro ně vymýšlí skvělé věci a už se moc těší,“ prozradila Eva před časem pro Super.cz.

A jak byste reagovali vy, kdyby vaše drahá polovička stála na balkoně za zábradlím?

Kdybyste viděli svou drahou polovičku stát na balkoně za zábradlím, jak byste reagovali vy?
Vyděsil/a bych se!
8,7 %
Také bych mu/jí vynadala!
82,7 %
Smál/a bych se
8,6 %
Celkem hlasovalo 7303 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám