Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celé Česko a Slovensko jásá z výhry Ivanny Bagové (18) v Hlase ČeskoSlovenska. Koučka Dara Rolins (51) ale příliš velkou radost z vítězství blonďaté dívky z Ukrajiny nemá.

„Nebylo žádným tajemstvím, že jsem vítězství přála někomu jinému. V tom finále to byla Anička," svěřila se nám Dara se svými sympatiemi k Anně Veselovské (16) a jedním dechem dodala: „Dopadlo to tak, jak to mělo dopadnout. Lidi si za to můžou sami.“

Rolins, která se v zábavním průmyslu pohybuje odmalička, ví nejlépe, že kariéru si umělec buduje roky a není nic pomíjivějšího než sláva. Proto ještě jednou zopakovala myšlenku svého přítele Patrika Rytmuse Vrbovského (47).

„Pravý šoubyznys začíná od zítra. To, že někdo vyhrál, je super, ale tam to začíná a končí," říká Dara, která si neodpustila trefné přirovnání: „To je jako kdyby někdo letěl v letadle čtyři měsíce byznys třídou a pak by se musel přemístit do ekonomické.“

Reklama

Další články

Načítám