Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech odpočívá u moře. Iva Pazderková (44) se sice mezitím podívala do exoticky, kde soutěžila v reality show Survivor, tam to ale taková pohoda nebyla. Léto tráví herečka v Turecku u svého přítele a pár dní odpočinku na pláži si nemohla odpustit.

Vztah na dálku zvládá Iva Pazderková se svým tureckým partnerem, se kterým se seznámila právě při natáčení populárního pořadu, už rok. Do Česka se její přítel kvůli turistickému vízu stále ještě nedostal, a tak je cestování na herečce. Ta se rozhodla v Turecku strávit celý červenec.

„K moři pojedeme na osm dní, ale ten zbytek strávíme v Ankaře, protože přítel musí chodit do práce. Těším se tam moc. Ode všeho si odpočinu,“ svěřila se ještě před odjezdem Iva Pazderková, která poslala provokativní pozdrav z pláže z oblasti Çıralı. Herečka se zvěčnila v plavkách a předvedla svoji vysportovanou figuru, kterou si poslední roky udržuje pravidelným posilováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám