Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Dědek aktuálně tráví tak trochu netradiční léto. Cestuje sám po Islandu. Jeho partnerka Tereza totiž odmítla letět v létě do zimy. Honza se tak sebral a severskou zemí štráduje sem a tam a na sociální síti přidává fotky z cest, a také dopisy pro svou milou, aby jí to nakonec nebylo líto, že nejela.

„Ahoj Terezko, tak jsem si dnes udělal výlet na ostrov. Vím, řekneš, že už na ostrově jsem, ale já si vyrazil ještě na jeden - jmenuje se Heimaey a je největším ze souostroví Vestmannaeyjar. Říká se, že je to jedno z nejpříjemnějších míst na Islandu To mi ostatně potvrdila i skupina českých servírek v příjemné restauraci Taginn, byť jedna z nich přiznala, že v zimě mají zavřeno a ona musí pracovat v továrně na zpracování ryb. Inu, Čech (v tomhle případě Češka z Ostravy) se ve světě hned tak neztratí!“ napsal Honza, který si několikadenní pobyt na Islandu nemůže vynachválit.

Honza se svou milovanou Terezkou randí už přes dva roky. Poznali se navíc opravdu stylově, tedy na Den svatého Valentýna a vše probíhalo jako v amerických romantických komediích. „Dohromady nás dali naši psi. Stála na Náplavce, psi se začali prát, my se začali jeden druhému omlouvat za naše nevychované psy a vyměnili si telefonní čísla,“ svěřil se nedávno Super.cz Honza Dědek.

Reklama

Další články

Načítám