Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dorota Nvotová řeší další zdravotní problémy. Dcera slovenské herečky Anny Šiškové se loni potýkala s plicní embolií, poté ji potrápily ledvinové kameny, nyní má ale zdravotní potíže její devítiletý syn Filip, který dokonce skončil v nemocnici. Ochrnula mu totiž polovina tváře a lékaři zjistili, že má boreliózu.

„Dostal boreliózu, i když vůbec nevím o tom, že by měl klíště. Byl jenom v Bratislavě a najednou mu ji diagnostikovali,“ řekla Novému Času Nvotová, s tím, že její syn neměl na těle ani žádný flek. Podezření měla nejprve na běžné nachlazení.

„Nejdříve jsem si myslela, že ho ofouklo na koupališti. Zpočátku to vypadalo jako zánět očních spojivek, stěžoval si i na bolest šíje. Než na to rodič hlavně přijde, tak to trvá. Nám to trvalo celých pět dní. Ale když mu ochrnula polovina tváře, věděla jsem, že je zle,“ dodala herečka.

V nemocnici se dozvěděla, že o klíštěti ani nemusela vědět. Přenáší ho totiž i malinké larvy klíšťat. „Jsou v podstatě neviditelné. Přisají se a odpadnou tak, že člověk ani neví,“ vysvětlila Nvotová, která doufá, že bude její syn brzy v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám