Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska kvete v každém věku a není potřeba házet flintu do žita. O tom by mohla vyprávět mimo jiné herečka Lenka Krobotová (47), které se před několika lety rozpadlo manželství s muzikantem Václavem Havelkou, s nímž má dva syny Šimona a Eliáše.

Herečka si za manžela našla náhradu a s novým partnerem, známým fotografem Vlado Bohdanem, synem herečky Blanky Bohdanové, se poprvé ukázala mezi blesky fotoaparátů předloni na karlovarském filmovém festivalu. Vyrazili tam spolu i loni, letos se sice neukázali, ale to, že jsou stále spolu a výborně jim to klape, je očividné.

Pár si totiž už řekl své Ano. Vybrali si romantické prostředí v Kamenici nad Lipou. Na sociálních sítích sdíleli momentky ve stories někteří ze svatebních hostů, mj. manželka Lenčina kolegy z Dejvického divadla Václava Neužila, Lenka Neužil Stárková. Fotkou ze svatby se pochlubil i ženich, který má stejně jako Krobotová z minulého vztahu se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou dvě děti, dceru Zuzanu a syna Jeronýma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám