Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ne každá žena je drobounká a štíhlá jako proutek. Ty, které patří mezi pořádné ženské, však někdy mají potíže na sebe sehnat dobře padnoucí a zároveň slušivé kousky. Také štíhlé dívky s velkými prsy zažívají při výběru leckdy muka. Prohlédli jsme si nabídku na trhu a vybrali jsme několik podprsenek, které všem jednoduše učarují.

Romantická podprsenka s extra vyztužením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I štíhlé ženy mohou mít velká prsa. V obchodech to však často vypadá, že na ně výrobci zapomínají. Na Astratex.cz si ovšem můžete zakoupit tuto nádhernou podprsenku – ve velikostech pro silnější dámy (až 100D) i pro majitelky útlého těla a velkých ňader (velikosti i 70J)! Luxusní bílá podprsenka s romantickou krajkou je vyztužená, s bočními kosticemi, takže poskytuje maximální oporu. Už žádná bolavá záda!

Elegantní černá pod tmavé oblečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V šatníku žádné ženy by neměla chybět černá podprsenka. Jak je na tom vaše šatní skříň? Černá podprsenka Fortuna je ušitá z pevné vyšívané krajky, která spolu s bočními kosticemi ňadra dostatečně podporuje. A to i ta velká – pokud máte drobnější hrudník, ale velká prsa, máme pro vás například velikost 70J. Tato podprsenka však bude slušet také celkově silnějším dámám. Buďte přirozená, buďte krásná, buďte svá – s podprsenkou Fortuna to je jednoduché.

Něžná, sněhobílá kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní model s nádhernou vyšívanou krajkou upotřebíte pro romantické chvilky ve dvou – v kombinaci s tanga kalhotami se dokonce hodí také jako svatební spodní prádlo. Nezamilovala jste si ji na první pohled? Ukažte, že jste křehká dívka, která potřebuje bezpečnou náruč silného muže. V této bílé podprsence budete neodolatelná.

Praktická bardotka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Troufněte si na letní šaty a tílka, aniž byste se musela stydět za vykukující ramínka! Podprsenka bez ramínek díky svému speciálnímu střihu a silikonovému pásku po celém obvodu podpoří i velká prsa. A pro ta menší má vyjímatelné vycpávky. Takže vzhůru do letních triček! Do kompletu si můžete zakoupit také kalhotky s elegantním květinovým motivem. Budete krásná.

Svůdná fialková modř

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už vás bílé ani černé podprsenky nebaví? Chtěla byste něco nového? Podprsenku, kterou nemá každá druhá? Podprsenka Adriana v neobyčejném modrofialovém tónu vám vezme dech. Košíčky z pevné krajky dodají podporu i plnějším tvarům a vytvarují krásný dekolt. Do sady si můžete pořídit také kalhotky se stejně zdobenou vyšívanou krajkou. Buďte originální a pořiďte si kousek, který mezi ostatními nezapadne.

Další články

Načítám