Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že holky bývají podobné spíš na své otce než na maminky. V případě modelky Anny Ermakovy to platí stoprocentně, třiadvacetiletá zrzečka je totiž odmalička kopií svého otce. Tím není nikdo jiný než bývalý tenista Boris Becker.

Becker přitom otcovství nejprve odmítl, potvrdily je až testy DNA. Matkou Anny je bývalá servírka a modelka Angela, s Beckerem dceru počali v roce 1999, když se zašili někde v londýnské restauraci Nobu. Vzhledem k tomu a také faktu, že rodiče Anny nebyli ve vztahu, byla dívka roky hanlivě označována za „dítě z kumbálu na košťata“.

Dnes je z ní krásná žena, úspěšná modelka a také tanečnice. Letos v květnu vyhrála německou verzi televizní show Stardance, kde podle porotců předvedla dechberoucí podívanou.

Německý Bild uvedl, že Anninou hlavní motivací k účasti v soutěži bylo ukázat se v takovém světle, které by zastínilo její nechvalně proslulé početí. „Chtěla všem ukázat, že je víc než ‚ta holka z...‘,“ uvedl deník.

V soutěži Anna řekla, že se vzdala snu stát se balerínou a dala přednost studiu dějin umění, ale doufá, že díky svému úspěchu na parketu se bude taneční a také herecké kariéře dál věnovat. Už prý dostala i nějaké nabídky.

Jejího otce Borise Beckera loni v prosinci po osmi měsících propustili z vězení, kde seděl za zatajování majetku či nezákonnému převodu statisícových částek, aby se vyhnul vyrovnání dluhů po vyhlášení bankrotu. Letos v létě se bývalý tenista zasnoubil s přítelkyní Lilian de Carvalho Monteiro.

Reklama

Další články

Načítám