Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Oblíbený slovenský moderátor a herec Maroš Kramár (52) si k narozeninám nadělil vskutku originální dárek. Muž, o kterém se v kuloárech šušká, že v Bratislavě vlastní řadu nemovitostí, Super.cz exkluzivně přiznal, že si pořídil divadlo: "Možná je to velké bláznovství. K narozeninám jsem si v Bratislavě koupil divadlo. Tedy přesněji řečeno, jsem jeho spolumajitelem."

Nový kulturní prostor se nachází v samém centru Bratislavy. "Dříve to bylo kino, pak to bylo divadlo. Momentálně dáváme dohromady interiér. Vše se musí udělat nanovo. Pracovní název je zatím Ateliér Babylon, protože to bude hudební a divadelní ateliér. Chtěl bych tam pravidelně pořádat večery, při kterých bude hrát živá hudba. Také budeme hrát činoherní představení ze Slovenska a Čech," svěřil se herec.

Pracovní závazky bude mít Maroš o prázdninách nejen na Slovensku, ale také v Praze. Už 19. června jej v pražském divadle Palace čeká premiéra divadelní hry Patrika Hartla Soukromý skandál. Na prknech se bude potkávat například s Evou Holubovou, Kryštofem Hádkem či Alexandrem Hemalou. Na zkoušky, které jsou v plném proudu, jezdí herec prý na kole: "Strašně se zanedbávám. Je na čase začít dělat něco pro sebe. Občas chodím cvičit do Holmes Place. Jízda na kole je ale podle mě ten nejlepší způsob aktivního odpočinku."

Reklama

Další články

Načítám