Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) úspěšně pokračuje v zeštíhlovacím procesu. Už před měsícem nasadil drsnou dietu, protože se už nechtěl dívat, jak mu „roste pupek“.

„Prvních šest kilo šlo rychle dolů a nyní se to hubnutí snažím dále podpořit hlavně běháním a plaváním. Mám také v plánu jet se syny pod stan na dobrodružnou cestu,“ řekl Super.cz Dědík, který má léto nejraději ze všech ročních období už jen proto, že může venku dělat více sportů než v zimě.

A jak se vůbec stalo, že profesionální tanečník musel řešit kila navíc? „Moje tělo bylo zvyklé na velkou dávku pohybu, a když jsem profesionální kariéru omezil skoro na polovinu, tak už nestačilo všechno spálit jako dřív. Navíc jsem labužník a rád jím,“ přiznal Dědík, který to ve StarDance rozjížděl například po boku farářky Martiny Viktorie Kopecké nebo herečky Pavly Tomicové.

Oblíbený tanečník si také rád zahraje fotbal. „Občas hraji charitativní fotbalový zápas u herce Romana Zacha, mám také kámoše fotbalistu Honzu Rajnocha, který mě zve k sobě do týmu osobností Real Top Praha, ale ještě jsem se k tomu nedostal, sleduju i hokej, atletiku, občas tenis,“ vypočítal Dědík.

„Já sport miluju, ale klidně i u obrazovky, rád hraji s tanečníky fotbal na konzoli nebo i přes internet online. Snažíme se vždy jednou měsíčně udělat takovou pánskou jízdu. Rád si zahraju i fantasy ligu, kde si člověk může vytvořit svůj tým a mnohdy si vyberu hráče, co jsou přímo také moji kamarádi,“ prozradil Dědík. Zahrát si fantasy ligu, vytvořit si vlastní tým a soupeřit s hráči z celé České republiky můžete i vy zde. Začíná se v sobotu.

S manželkou Terezou a syny Bertramem (5) a Dorianem (3) si užili dovolenou už začátkem července. „Byli jsme s celou rodinou v Moravském krasu. Hotel, kde jsme byli ubytovaní, nás velmi mile překvapil. Krásné prostorné pokoje, výborná kuchyně, wellness, ale také horolezecká stěna, tu jsme ale raději s dětmi nezkoušeli,“ prozradil s tím, že léto se u něj tradičně nese také v pracovním duchu.

„Samozřejmě mě opět čekají naše taneční campy na Konopišti, kde máme ještě pár volných míst. Letos poprvé také pořádáme letní tančírny na krásném zámku ve Škvorci. Samozřejmě si takovou tančírnu můžete objednat také na vaši firemní či rodinnou akci. Na konci července mě pak čeká ještě mezinárodní taneční camp v Barceloně, kam odlétám se svými tanečními páry, mezitím manželka odveze kluky k babičce a po dvou dnech se k nám také připojí a strávíme par dní u moře jen spolu,“ těší se Dědík.

Kromě tanečních campů ho navíc čeká i další zajímavá práce. „Budu připravovat choreografii pro jeden nejmenovaný taneční film. Chystám také nový projekt pro děti, jehož koncept v Česku zatím nemá obdoby,“ pochlubil se oblíbený tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám