Hlavní obsah
Článek

V Česku ne úplně známá, zato v zahraničních hitparádách bodující indie rocková kapela Sunshine je skupina čtyř týpků z Tábora, kteří se dali dohromady už v roce 1994. Od té doby stihli natočit několik desek a odehrát stovky vystoupení, mimo jiné v USA, Anglii, Německu, Francii, Rusku nebo Japonsku. V roce 2006 dokonce předskakovali skupině Depeche Mode v Bratislavě.

Poznávacím znamením kapely je vedle divokých koncertů také to, že nejen po Evropě cestují výhradně ve své dodávce. „Epickej fail je, že jsem nikdy nezkusil počítat, kolik času jsem za svůj život v dodávce na turné doopravdy promrhal. Bylo by to ale hodně děsivý číslo,“ říká jeden z členů Kay Buriánek, který také prozradil téma nekončících diskuzí probíhajících na čtyřech kolech. „Řešíme expiraci baget, jak vychladit benzínkový šampaňský z regálu, moonwalking, v krajním případě, když není vyhnutí, neopovrhneme ani tématem muzika,“ směje se Kay, který pro fanoušky spolu se svými spoluhráči namíchal drsný playlist, který si můžete přehrát zde.

Léto stráví Sunshine tradičně na festivalech. „Trochu jsme letos zvolnili, takže to nebude tak hektický a snad budeme mít konečně čas si to léto trochu užít. Jestli teda nějaký bude.“

Reklama

Další články

Načítám