Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se bývalá moderátorka České televize pochlubila radostnou zprávou. Linda Bartošová si vzala svého dlouholetého přítele, rappera a fotbalistu Tomáše Kučeru. Týden po svatbě sdílela kráska první střípky ze své veselky.

"15. 7. 2023. Den, kdy jsme se přijali ze svobodné vůle a z lásky. Jsme svoji a zároveň sví. Miluju ten den do poslední minuty a děkuju za všechno, co můžu žít a s kým,“ napsala Bartošová na sociální síti ke snímkům ze svatby.

Ve svůj velký den vypadala křehká blondýnka naprosto úchvatně. Zvolila jednoduché šaty od Zuzany Kubíčkové s krajkou a odhalenými zády, které daly vyniknout její štíhlé figuře. Nechyběl ani krajkový závoj, ve kterém bývala moderátorka vypadala jako madona.

Svatba probíhala v kruhu rodiny a přátel. Obřad měl mladý pár v malém kostelíku, jehož výzdobou se Linda Bartošová pochlubila. Květinové zdobení ladilo s její divokou svatební kyticí z lučního kvítí. A snubní prsteny novomanželé zvolili každý dle svého vkusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám