Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po představení filmu Dvě slova jako klíč na filmovém festivalu v Karlových Varech měl snímek režiséra Dana Svátka slavnostní premiéru. V kině Lucerna nechyběla řada známých tváří společně s hvězdami snímku.

Svou osobností celou premiéru rozzářila herečka Jana Pulm Nagyová, která v kině šokovala svým vzhledem. Představitelka seriálové Arabely změnila barvu vlasů a pro mnohé byla k nepoznání. „Strašně ráda experimentuji, jsem žena. Sice už ve věku, kdy to člověk už neočekává a myslí si, že jen mladé holky mění vlasy, ale mám z toho radost,“ svěřila se Super.cz herečka.

Na červeném koberci nechyběla ani mladá herečka Diana Dulínková, která ztvárnila jednu z rolí. Na premiéru dorazila ve stříbrných šatech, letní model půvabné blondýnce velmi slušel a smyslně obepínal její křivky.

Svůj bujný dekolt vystavila na premiéře okatě na odiv mladá modelka Elen Kejdová. Kráska, která je přítelkyní režiséra Slávka Horáka, dorazila v černé. Pozornost poutala nejen svou výškou, ale také hlubokým výstřihem, který pro slavnostní příležitost zvolila. Kdo další se na uvedení snímku v kině Lucerna objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám