Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení filmu Dvě slova jako klíč bylo pro Dianu Dulínkovou první velkou filmovou zkušeností. Mladá herečka se do snímku režiséra Dana Svátka dostala přes casting a její role byla nelehká. Musela ztvárnit mladou maminku, která se potýká s traumatickou ztrátou.

Zahrát před kamerou těžkou životní situaci, kterou si matky v podobné situaci procházejí, pro ni bylo velmi náročné. „Nevěděla jsem, že to bude až tak těžké, na konci natáčení už jsem byla dost psychicky vyčerpaná z toho, co tam ta Anna řeší, takže v tomto ohledu to bylo velmi náročné. Kdyby to byla role, kde má maminka rodinku, tak by to nebylo tak hrozné,“ svěřila se Super.cz na tiskové konferenci filmu mladá herečka.

„Já jsem potom tři měsíce chodila k psychologovi, abych se z toho dostala, jsem hodně citlivý člověk a asi jsem toho nasála víc, než jsem musela, ale už je to v pohodě,“ dodala s úsměvem mladá herečka s tím, že ji natáčení tolik zasáhlo, protože si podobným příběhem prošla i její rodina.

„Bylo to i tím, prožívali jsme to všichni dohromady a potom to na mě všechno padlo, ale myslím, že výsledek stojí za ty tři měsíce, které nebyly radostné,“ dodala mladá herečka, která má před sebou další práci před kamerou a po novém roce by chtěla odjet do zahraničí, aby si rozšířila obzory.

Reklama

Další články

Načítám