Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Paris Hilton (43) s exotickým DJ Afrojackem (24) je minulostí a nezdolná blondýnka si opět užívá lákadel nočního života plnými doušky. Vyhlášená pařmenka se v pátek bavila v klubu Soho House ve West Hollywoodu s několika přáteli a přestože se dostala do družného hovoru se dvěma neznámými a pohlednými mladíky, když na ni jedna z přítomných slečen jemně sáhla, Paris předvedla tak slastnou pózu, že i pánové zbledli závistí.

Kdo ví, jestli Paris nakonec nezačne hledat útěchu po dalším nevydařeném vztahu v náruči ženy. Tentokrát to byla navíc ona, kdo dostal kopačky. Její sebevědomí tak jistě utrpělo velkou ránu, jelikož ji po půl roce opustil mladík, který se proslavil až vztahem s ní. DJ Afrojack rozchod odůvodnil tím, že se ještě nechce vázat a usadit. Paris navíc údajně žárlí na další bohatou dědičku Kim Kardashian (43) kvůli tomu, že randí s Kanye Westem (34).

Reklama

Další články

Načítám