Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že jejich vztah už není docela dlouho zalitý sluncem, se šuškalo, ale doposud se snažili ho udržet. Krásná Miss a držitelka titulu Top Model of the World Natálie Kočendová (24) a David Vitásek, s nímž se poznala díky reality show Love Island, už netvoří pár.

"Tohle byl nejlepší zážitek v mém životě. Z ostrova jsem odlétala s láskou, ale skoro po roce jsem si uvědomila, že každý máme úplně jiný pohled na život. Děkuji za krásné i špatné společné chvíle, posunulo mě to jako člověka zase o kousek dál. Teď už vím, co chci a také vím, že pokud má člověk nějaké nároky a hranice, tak by s nimi neměl pohnout," oznámila rozchod Natálka. "Žij krásný a šťastný život, takový, jaký si přeješ," dodala ještě pro svého expartnera.

Natálka se rozhodla jít svojí vlastní cestou. Prvním krokem bude to, že si již zanedlouho nechá zmenšit ňadra, což ji posune i po pracovní modelingové stránce, jak doufá. Ani v tom se ostatně s expřítelem neshodli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám