Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší živý přenos grandfinále Hlasu ČeskoSlovenska skončil sice půl hodiny před půlnocí, jeho účastníci byli ale po pracovním maratonu přesto při síle a v hojném počtu dorazili na rozlučkový večírek v klubu Jazz Dock.

Největší divoškou akce nebyla překvapivě vítězka Ivanna Bagová (18), ale moderátorka Lucie Borhyová (46). „Moc jsem si večer užila. Hlas sleduji pravidelně od začátku a dnes poprvé jsem měla příležitost vidět finále naživo," řekla nám moderátorka Televizních novin na Nově, která to nadšeně roztáčela na parketu se svým otcem. „S tátou prostě milujeme tanec a když slyšíme rytmickou hudbu, tak nás to vyburcuje," řekla Lucie, která podle všeho nezapomněla nic z toho, co se naučila během taneční soutěže Bailando.

Ve velmi dobrém rozmaru byla také Dara Rolins (51), která odevzdaně pózovala fotografům a dokonce si od jednoho z nich vypůjčila fotoaparát.

Nezvyklou podívanou ve stylu Madonny (65) a Britney (42) z předávání cen MTV Video Music Awards v roce 2003 předvedly zase Tina Csillagová (40) a Anna Veselovská. Dívky pod dohledem novinářů vyjádřily svou náklonnost něžnými polibky na rty. Stříbrná finalistka by jistě polibky se slovenskou čokoládovou kráskou neprožívala tak vřele, kdyby věděla, že Tina trpí stále silným zánětem hrtanu. „Dnes se příliš dlouho nezdržím. Provázejí mě stále zdravotní komplikace, tak se těším, až se vyležím," svěřila se nám Tina.

Reklama

Další články

Načítám