Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) šla s kůží na trh a ukázala, jak skvěle může vypadat žena po třech dětech. Agáta se nafotila na pláži v Marbelle v bikinách, a protože teď v kinech frčí nový film Barbie, stylově oblékla růžový model a přidala růžovou tenisovou raketu.

"Když jedou ty barbíny," napsala Agáta ke snímku ze španělské pláže. Okamžitě začaly přicházet komplimenty, jak skvěle po třech porodech vypadá. "To je jiná postava po třech dětech, to se vám podařilo jak?" ptala se jedna ze sledujících influencerky. "Jako po dítěti vypadat takhle? Asi dobrý geny, co by za to mnoho žen dalo. Paráda," komentovala další.

Agáta brzy po porodu přestala kojit a dala se rychle do cvičení. Najala si osobní trenérku, která za ní docházela domů a chodila na box. "Všichni o mně ví, že nechci být tlustá. Takže jediná možnost je makat a nežrat," řekla Super.cz s úsměvem Agáta.

Agáta tráví ve Španělsku čas momentálně se všemi svými dětmi. Jasné je, že celou dobu s ní bude Rozárka, Kryšpín a Mia budou odlétat za svými otci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám