Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Ronana Keatinga (46) a jeho rodinu o víkendu postihla tragická událost. Během vážné autonehody, která se stala v sobotu v hrabství Mayo na severozápadě Irska, přišel o svého staršího bratra Ciarana Keatinga. Jeho nejbližší se dnes sešli ve městě Louisburgh, aby uctili jeho památku během pohřbu. Zpěvák zároveň pomáhal nést jeho rakev do místního kostela svatého Patrika, kde se konala zádušní mše.

Ciaran zemřel na následky nehody o víkendu, kdy jel se svou ženou Annemarií na fotbalový zápas jejich syna Ruairího (28). Trojnásobný otec podlehl smrtelným zraněním po střetu s jiným vozidlem na silnici N5 poblíž Swinfordu, a to na úseku, které je pro své četné nehody nechvalně proslulé, a říká se mu proto ‚černý bod‘. Zranění utrpěla i jeho manželka.

V davu truchlících směřujících ke kostelu se kromě členů rodiny a přátel objevili i záchranáři, spoluhráči jeho syna z týmu Cork City FC či zástupci charitativní organizace Marie Keating Foundation zaměřené na boj s rakovinou.

Zpěvák známý z chlapecké kapely Boyzone v kostele před zraky nejbližších zazpíval svou píseň This is Your Song, která byla věnována jeho mamince Marii, když v roce 1998 zemřela na rakovinu. V emotivní skladbě se mimo jiné zpívá: „Byla jsi naším přítelem, jdu s tebou až do konce a jednoho dne si všichni spolu zazpíváme, protože tohle je tvoje píseň.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám