Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární francouzská herečka a modelka Brigitte Bardot (88) se potýká se zdravotními problémy. Kvůli dýchacím potížím jí ve čtvrtek její manžel Bernard d'Ormale zavolal sanitku, která nejprve vyjela na špatnou adresu, naštěstí ale vše dobře dopadlo.

Slavná „Bardotka“ už je přece jen v pokročilém věku, a tak špatně snášela panující vedra. Lékaři jí poskytli kyslík a herečce se naštěstí udělalo lépe.

„Brigitte měla problémy s dýcháním. Byly horší než obvykle, ale naštěstí neztratila vědomí,“ citoval hereččina manžela Bernarda francouzský deník Var-Matin. Herečka podstoupila vyšetření v nemocnici a doma jí u postele preventivně zůstala láhev s kyslíkem.

„Brigitte se zotavuje, kyslík dnes odpoledne trošku použila, ale jinak ne,“ dodal s tím, že jeho manželka kvůli velkým horkům zůstává doma a snaží se omezit všechny pohybové aktivity.

Brigitte Bardot patřila zejména v 60. letech k největším filmovým sexbombám. Proslavily ji snímky …a Bůh stvořil ženu, Rumový bulvár nebo Pohrdání. Patří také k velkým bojovnicím za práva zvířat. Bardot si nikdy nemohla stěžovat na nedostatek nápadníků. Herečka měla během života údajně sedmnáct vážných vztahů a je počtvrté vdaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám