Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil (28) a jeho o čtyři roky starší kolegyně Aneta Vrzalová se sice rozešli před půl rokem, ale překvapivě na garden party dorazili společně. Že půjdou spolu, se domluvili na kávě, kde se sešli, podle Anety z pracovních důvodů, podle Vojty proto, aby probrali, jak se mají. V podobném duchu pokračoval rozhovor dál.

"Já ji mám furt rád," vyznal se Vojta. "Jsme opravdu přátelé a je asi správně, že spolu lidi takhle můžou vycházet a dát si třeba panáka. I když já tedy nepiju," dodala Aneta. "Já si dám po tomhle rozhovoru radši rovnou lahev," smál se Vojta. Že by ho ale Aneta odvlekla domů na zádech, nehrozilo. "Když je půlnoc, naše cesty se rozejdou," ujistila nás.

"Byli jsme spolu tři krásné roky a byl to nádherný vztah plný harmonie, štěstí a lásky," doplnil Vojta, i když jejich láska byla ve stylu nahoru a dolů a rozešli se hned několikrát. "Nikdy nebudu říkat, že už spolu nikdy nebudeme," přiznal na otázku, zda nehrozí, že by se opět dali dohromady. "Mě to takhle baví, mám svůj klid, nemám doma bordel," krčila rameny Aneta.

V jednom z minulých rozhovorů jsme si s Anetou povídali o tom, že rozchod s Vojtou byl těžký i pro jejího syna, který si na mladého zpěváka zvykl a rozuměli si spolu. S ním se Vojta ale nevídá. "Rozvedu to, víc mu chybí Vojtův pes než Vojta. Tím bych to uzavřela. Takže si zítra třeba půjčím psa," upřesnila Aneta a Vojta moc spokojeně nevypadal. Co na to řekl, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám