Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je stejně stará jako jeho dcera a právě se stala jeho manželkou. Dolph Lundgren (65) před pár lety neviděl světlo na konci tunelu, pak ale o svůj život zabojoval určitě i kvůli své lásce Emmě Krokdal (27). A teď prožili romantické chvíle na Mykonosu.

Hrdina akčních filmů teprve nedávno prozradil, že už osm let bojuje s rakovinou. Spekuloval i o tom, jestli jeho nemoc může mít něco společného se steroidy, které v minulosti užíval, když se věnoval kulturistice. Nad nemocí poprvé zvítězil, v roce 2020 se ale vrátila a lékaři mu dávali jen dva až tři roky života. „Byl to boj, hubl. Uvědomili jsme si, že je to mnohem horší, než jsme si mysleli, začali mluvit o nádorech v plicích, žaludku, páteři, mimo ledviny,“ řekla později Emma v talk show In Depth with Graham Besinger. Díky péči jiných doktorů se mu ale daří s nemocí bojovat a dokonce natáčí, cestuje a právě během dovolené na Mykonosu se před pár dny i oženil.

„Rozhodli jsme se oslavit naši lásku tím, že jsme se vzali v našem domě na Mykonosu za přítomnosti rodiny a pár blízkých přátel. Kvůli covidu a vleklým lékařským ošetřením jsme museli svatbu mnohokrát odkládat,“ řekl herec časopisu People. Za ženu si vzal sedmadvacetiletou osobní trenérku Emmu Krokdal, se kterou se zasnoubil v roce 2020. „Cítili jsme, že konečně nastal ten správný čas oslavit lásku, život a štěstí - v zemi bohů,“ dodal šťastný novomanžel.

Pro Dolpha Lundgrena to je už druhé manželství. Poprvé se v roce 1994 oženil s návrhářkou šperků Anette Qviberg, se kterou má dvě dcery. Gretu (21) a Idu, která je stejně stará jako jeho nová manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám