Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá holandská modelka a moderátorka Sylvie Meis (45) je opět sama. Ač ještě loni vrkali s německým umělcem Niclasem Castellem (44) jako dvě zamilované hrdličky, nyní už na stole leží rozvodové papíry. Už před časem vydali prohlášení o rozchodu, Niclas už se nyní pyšní novou přítelkyní.

„S těžkým srdcem oznamujeme, že jsme se rozhodli rozejít. Zažili jsme spolu krásné časy, ale uvědomili jsme si, že naše životní styly jsou příliš odlišné pro společnou budoucnost,“ uvedli. Sylvie a Niclas se vzali před třemi lety, předtím spolu randili rok. Až letos ale zjistili, že jim to vlastně neklape.

Pro Sylvii Meis je to druhé nevydařené manželství. Předtím byla osm let vdaná za nizozemského fotbalistu Rafaela van der Vaarta, který jí byl nevěrný s její nejlepší kamarádkou. Ještě předtím Sylvie záletnému fotbalistovi odpustila facku, kterou jí Rafael uštědřil po jedné bujaré silvestrovské noci. Italská domácnost u „nizozemských Beckhamových“ nakonec vyústila v očekávaný rozvod. Společně mají sedmnáctiletého syna Damiana.

Sylvie se pak až po uši zamilovala do zmíněného umělce Niclase Castella. Fotografové je neustále zvěčňovali na žhavých snímcích z dovolené, ale zamilovanost u nich vyprchala hodně rychle. Zatímco Sylvie je zatím oficiálně single, Niclas už byl „načapán“ na pláži v Saint Tropez s novou atraktivní přítelkyní.

Reklama

Další články

Načítám