Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za všech okolností elegantní princezna Catherine (42) dosud sázela spíš na decentnější a ne příliš křiklavé barvy, ale kdy jindy zvolit něco odvážnějšího, než právě během slavnosti konané na počest šedesáti let Alžběty II. (†96) na královském trůně? Právě královna, která se nebojí ani kanárkově žluté nebo sytě růžové, je pověstná svými kostýmky v pastelových barvách, a tak se tentokrát i Kate odhodlala k výrazné červené, která jí coby brunetce sedla jako ulitá.

Model s lodičkovým výstřihem a plisovanou sukní nad kolena Kate na míru ušil věhlasný britský návrhář Alexander McQueen (40), klobouček ve stejné barvě pak vytvořila Sylvia Fletcher. Dalším doplňkem do barvy bylo malé psaníčko s mašlí. Béžové lakované lodičky nakonec celý model elegantně završily. Něžná Kate pak vynikala především vedle svého manžela Williama (41) i jeho bratra Harryho (39), kteří si oba oblékli slavnostní uniformy i se všemi vojenskými "metály".

Na diamantové jubileum vladaření britské královny se sjela podle očekávání celá aristokratická rodina, oslavy se konaly v neděli podél břehu řeky Temže, kde velké slávě přihlížely tisíce lidí.

Reklama

Další články

Načítám