Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je stále plná dojmů z vysvědčení syna Tadeáše, který v červnu ukončil první třídu. První školní pokroky, jako pyšná maminka, velmi prožívala.

Já jsem byla šťastná a dojatá. Jasně, že většina dětí má v první třídě samý jedničky. Chci poděkovat mamce, taťkovi i tátovi kluků. My jsme to fakt dřeli. A musím říct, že jsem nečekala, že mám v sobě tolik trpělivosti, kterou jsem objevila s Tadeášovým čtením. Chvílemi jsem se chtěla zabít,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz oblíbená zpěvačka.

Sama přiznává, že kromě čtení si troufá i na doučování matiky. „Ano, matiku ano, ale musím říct, že oni teď mají jiný systém příkladů. To zadání je tak těžký pochopit, že mi občas volal spolužákův tatínek a říkal, že tomu vůbec nerozumí. Doufám, že až půjde do první třídy Matouš, budu ještě připravenější.“

My jsme si s Monikou povídali po galakoncertu Královny popu na hradě Karlštejn, kde vůbec poprvé před televizními kamerami mohla zazpívat píseň Najednou z pohádky Ledové království. I když zpěvačka nazpívala české verze písní tohoto kresleného hitu, společnost Disney dala souhlas s živým vystoupením až letos, tedy po deseti letech. Diváci záznam uvidí v televizi na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám