Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal David (63) se dopustil úsměvného faux-pas, když si na dni dětí v Bílé labuti spletl moderátorku a zpěvačku Kateřinu Mátlovou (33) s její sestrou Terezou (34). „Terezko, neuvěřitelně ti to sluší,“ směřoval poklonu k půvabné Kateřině, která dětské odpoledne v obchodním domě moderovala. Vzápětí si ale uvědomil, že si vlastně není jistý, zda jde o manželku jeho kamaráda Františka Janečka nebo její stejně půvabnou sestru.

Proto se jal situaci okamžitě zachraňovat. „Vy jste obě tak krásné, že nevím, která je která, vy jste si prostě z oka vypadly,“ napravoval svůj omyl s úsměvem David, který v Labuti zazpíval několik svých nejznámějších hitů.

Jelikož jsou si sestry opravdu velmi podobné, je na takové situace Kateřina zvyklá. „Michal není první a ani poslední, komu se to stalo. Stává se mi to pořád,“ smála se. Na akci přišel i moderátor Libor Bouček (43) nebo módní návrhář Osmany Laffita. Právě on se ale postaral o menší rozruch, když z nepochopitelných důvodů nepřišel na pódium a s nejmenšími se ani nepozdravil. Po několika minutách se naopak z prostorů vytratil.

„Nevíme, proč odešel. Nicméně jsme se na něj také těšili, pár slov dětem mohl říct,“ netajila zklamání jedna z přítomných maminek. Sám Laffita událost nechtěl komentovat, jeho chování překvapilo i Davida. „K tomu nemohu nic říct, jsem ale rád, že se akce povedla. Přišlo obrovské množství dětí a všichni se výborně bavili,“ dodal David, který děti potěšil nejen písničkou, ale také závěrečnou autogramiádou.

Reklama

Další články

Načítám