Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce Shannen Doherty (53) se v posledních letech píše především v souvislosti s jejím bojem s rakovinou, s níž se potýká už od roku 2015, od kdy aktivní fáze nemoci střídá období remise. Doherty se otevřeně svěřuje fanouškům s průběhem léčby i svými pocity, za což má nejen jejich hluboký obdiv. A přestože je s veřejností ve spojení převážně prostřednictvím sociálních sítí, v úterý udělala výjimku a po dlouhé době vyrazila s přáteli ven. Konkrétně na večeři do vyhlášené restaurace Nobu v Malibu.

Seriálová představitelka Brendy z Beverly Hills 90210 a Prue z Čarodějek na sobě měla červenou vzorovanou blůzku s béžovým kardiganem a oči si chránila černými slunečními brýlemi. Doufejme, že jde o první krok v jejím návratu do běžného života, který statečná herečka rozhodně nevzdává.

Pozitivní mysl Shannen jistě pomáhá vypořádat se s náročnou léčbou i přesto, že už v roce 2019 přiznala, že nemoc postoupila do čtvrtého stadia. V červnu se zároveň svěřila fanouškům, že se jí rakovina rozšířila do mozku a operace se stala nevyhnutelnou. S odstupem času se podělila i o video z nemocnice natočené těsně před zmiňovaným zákrokem, který podstoupila letos v lednu.

Doherty se u něj podělila i o své pocity a obavy: „16. ledna. 2023. Chirurgie. Měla jsem nádor v hlavě, který mi chtěli odstranit, a také biopsii. Očividně se snažím být statečná, ale jsem ztuhlá. Strach ze všech možných špatných výsledků, strach z toho, že opustím mámu a jaký to na ni bude mít dopad. Bála jsem se, že po operaci už to nebudu já. I takhle může vypadat rakovina.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám