Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád se udržuje ve formě a sluší jí to skoro jako v dobách, kdy zářila na televizních obrazovkách. „Na to, že mi bude za dva roky 40, tak se tak vůbec necítím,“ prozradila nedávno bývalá moderátorka zpráv na Nově Michaela Ochotská (39) a při pohledu na její křivky není divu. Míša si už roky udržuje štíhlou linii a zub času na jejím těle rozhodně znát není.

Ochotská si užívá léto plnými doušky a horké dny tráví v plavkách u bazénu. Míša vyrazila do aquaparku, kde její syn dovádí na tobogánech. Právě péče o syna je prý receptem na dokonalou figuru. "Když máte dítě a vymýšlíte s ním pořád nějaké aktivity, tak to jde samo," řekla Super.cz Ochotská, která pracuje na radnici v Bruntále ve výkonu přenesené působnosti státní správy, rozhoduje o trestech, pokutách.

K tomu přidává pravidelné fitko a hodiny jógy. "Tu jsem si zamilovala a díky ní se stále udržuji," dodala ke svému receptu Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám