Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Pospíšilová (38) zmizela před třemi lety z obrazovky televize Prima a naplno se věnuje svým dvěma dětem. Z veřejného života prý ale neodešla. "V Praze jsem moderovala loni na podzim, moderuju hodně v Brně. Není to tak, že bych se z veřejného života ztratila," prozradila Sandra, která v moravské metropoli s rodinou žije.

Dokonce naznačuje, že je ve hře její návrat do televize. "Byli jsme v nějakém kontaktu, uvidíme, jestli se povede naplánovat něco, co by mi sedlo. Nechci do každého formátu, zajímal by mě ekonomický formát, něco s burzou. Věřím, že tam by i možnost byla. Uvidíme, jestli se to povede," prozrazuje Sandra.

Těší se, že bude mít po létě na práci více času. "Malý jde od září do školky, tak prostoru na práci bude i víc. Nešlo to tentokrát rychle. S Emily jsem se vracela po půl roce do práce, s Leonem to bude třetí rok, co jsme doma. Nelituji toho, u chlapečka to bylo trošku jiné než u dcery," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám