Hlavní obsah
Článek

Známá americká herečka Drew Barrymore (37) se včera vdala za svého přítele, uměleckého poradce Willa Kopelmana. Šťastný pár byl oddán během soukromého obřadu v jejich sídle v Kalifornii.

Drew, kterou můžete znát například z filmů Charlieho andílci nebo E.T. - Mimozemšťan, je v pokročilém stadiu těhotenství, takže svatba byla mimořádnou událostí pro všechny zúčastněné.

Na svatebním obřadu bylo přítomno mnoho známých osobností - hereččina blízká přítelkyně Cameron Diaz (51), Reese Witherspoon a její manžel Jim Toth nebo Jimmy Fallon s manželkou Nancy Juvonen.

Barrymore na sobě měla šaty značky Chanel, které bohužel zůstaly našemu pohledu skryty. Nevěstinu siluetu zaznamenali fotografové pouze v jednom momentu, kdy byla vidět ve stanu, který chytře celý židovský obřad skryl.

„Svatba byla klasická a jednoduchá,“ prozradil zdroj magazínu People. Vše bylo laděno do bílé barvy, hosté měli dokonce k dispozici i slunečníky, jednak kvůli ochraně před slunečními paprsky, a také kvůli dotěrným paparazzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám