Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dánská herečka, modelka a příležitostná zpěvačka Brigitte Nielsen, jejíž nejslavnější rolí už navždy zůstane Rudá Sonja, o víkendu oslavila významné jubileum. Šest křížků byste ale zřejmě krátkovlasé bývalé hvězdě přehlídkových mol netipovali.

Kulatiny slavila Nielsen v kruhu rodiny a přátel a o pár snímků se podělila i na Instagramu. Roztomilý je především záběr, na němž mají s pětiletou dcerkou Fridou téměř totožné minišaty. Nechybí pochopitelně ani fotka u dortíku se svíčkou a s manželem Mattiou Dessim. S ním si zároveň v neděli užila koncert Rickyho Martina ve španělské Marbelle.

O Brigitte by se dalo říci, že je nejen zasloužilou maminkou, ale i manželkou. Celkem má totiž pět dětí a za svůj život má zkušenost i se stejným počtem manželů. Nechvalně proslulé se stalo především její manželství se Sylvesterem Stallonem, a to hlavně v době jejich rozvodu, který se rozhodně nenesl v přátelském duchu. Během natáčení Rudé Sonji si začala románek i s Arnoldem Schwarzeneggrem, což herec potvrdil v roce 2020.

Herečce se podařilo najít toho pravého až na pátý pokus. Za o téměř šestnáct let mladšího italského producenta Mattia Dessiho je provdaná od roku 2006 a zdá se, že tohle manželství je konečně idylické.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám