Hlavní obsah
Článek

Slovenský producent Jaro Slávik (49) se na večírku nového Super.cz svěřil, že bojuje s vnitřními démony. Kdyby prý mohl vrátit čas, vybral by si jinou životní cestu. Prý by raději pracoval zase ve skladu, než cestoval po celém světě.

„Moje rodina si bolestivě uvědomuje, že jsem si vybral povolání, které mě od nich často vyhání. Samozřejmě si navzájem velmi chybíme. Někdy si říkám, že bych se raději vrátil zpátky do skladu. Ne vše, co jsem poznal v posledních letech, mě udělalo šťastnějším,“ prozradil na sebe momentálně jeden z nejžádanějších Slováků v Čechách.

Slávik nyní přemýšlí jak zvolnit své smrtelné pracovní nasazení. "Zítra se může něco pokazit a já budu nucený být na Slovensku a dělat plastová okna. Ale to není ten způsob, jak chci přibrzdit. Musím najít cestu, jak vše ukončit mírně a vrátit se ke svým kořenům. Chtěl bych být víc se svou rodinou,“ vysvětlil slavný producent. Tento krok prozatím do svých plánů zařadit nemůže. Na sto procent se totiž věnuje finalistům Česko Slovenské SuperStar a slovenské verzi Eurovize.

„S Monikou Povýšilovou připravujeme singl. S vydavatelstvím jej chceme mít v následujících šesti týdnech na trhu,“ prozradil Slávik. Ten má v hledáčku další čtyři finalisty, se kterými by chtěl v budoucnu spolupracovat.

Slavný producent při příležitosti křtu nového Super.cz také prozradil, co by si o sobě nerad přečetl. Překvapivě se nejedná o nevěru či zkušenosti s drogami. „Nechtěl bych, aby se o mně psalo, že jsem vzdělaný. V momentě, kdy se o vás proflákne, že čtete knížky, lidé se začnou bát. Přestanou vám rozumět. Pište o mně, že jsem hloupý a povrchní,“ ukončil Slávik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám