Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dala si dva měsíce prázdnin od obrazovky, kde uvádí pořad Nový den. Zatím si prý ale moc neodpočinula. Hned po návratu z krátké dovolené u moře už jsme moderátorku Lenku Špillarovou (38) potkali při moderování soustředění soutěže krásy Muž roku.

"Moc jsem se zatím nezastavila. Byla jsem moderovat ve Varech, pak jsem byla na Moravě, kde jsme měli rodinnou oslavu, pak jsem tedy byla na dovolené v Itálii a hned po návratu jsem si jela do Trutnova vyzvednout auto a teď jsem tady," vypočítala Lenka, která se po roce pochlubila na sociálních sítích i fotografií v plavkách.

"Myslím, že jedna moje fotka jednou do roka v plavkách úplně stačí. Na to jsou jiné slečny, které se rády odhalují a jsou hezké, takže můžou. Já se nastavovala asi dvacet minut, než se ta jedna fotka povedla," smála se Lenka, která se ovšem může chlubit ultraštíhlým pasem, jak na snímcích ve fotogalerii uvidíte. Kdo by čekal, že se opálila do hněda, bude zklamán. A i středně béžová je pro majitelku smetanově bílé pleti docela dost. "Byla jsem mimo slunečník asi dvacet minut a hned se zase objednám na kontrolu znamének," upřesnila Lenka.

O zbytku prázdnin má Lenka jasno. "Chystám se ještě na Vysočinu do wellness a pak na kola na moji rodnou jižní Moravu. Žádné zahraničí už v plánu nemám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám