Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maďarská kráska Barbara Palvin (29) a její o rok starší partner Dylan Sprouse zřejmě neztráceli čas. Podle zahraničních médií se vzali nedaleko její rodné Budapešti, a to pouhý měsíc po zásnubách!

Páreček spolu sice randí už pět let, ale během posledních několika týdnů vše nabralo na obrátkách, když se na jejím instagramovém profilu ve spolupráci s magazínem Vogue a známou šperkařskou společností objevilo zásnubní video.

Podle informací serveru Bors Online si dvojice řekla své ‚ano‘ nedaleko maďarské metropole během uplynulého víkendu. Server rovněž otiskl exkluzivně fotografie od fanouška zachycující Barbaru jako nevěstu ve svatebních šatech.

Zatímco rodáka z Toskánska Dylana jistě dobře znají všichni diváci seriálu Sladký život Zacka a Codyho a z posledních let například ze snímků Banana Split či Krásná katastrofa, Barbara proslula mimo jiné jako andílek značky Victoria’s Secret. Kladné ohlasy si vysloužila hlavně díky svým ženským křivkám, které na přehlídkových molech značky nebývaly běžné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám