Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová (37) slaví narozeniny. Kdo by ale čekal, že blond kráska připravuje nějakou velkou party, kde to roztočí, je na omylu. Bára si totiž o víkendu už jeden "dárek" nadělila. Zlomila si palec na noze.

Prostě jsem jen tak šla, a jak jsem měla pantoflíčky, tak jsem spadla. Davídek mě sbíral. Mám i poškrábanou nohu. Palce se naštěstí do sádry nedávají, jinak bych se sem musela přibelhat. Mám pevnou obuv a doufám, že to bude brzo v pořádku,“ svěřila se Bára Super.cz.

S přítelem Davidem herečka brzy oslaví první výročí. Stejně i dnešní narozeniny, které kvůli zranění vezme v komornějším, ale o to romantičtějším stylu.

„Na to, že mám zlomený palec, tak se cítím fit. Zjišťuji, že věk je jen číslo. Je důležité, jak se člověk o sebe stará. Asi nikdy jsem se necítila lépe než dneska,“ dodala během rozhovoru Barbora Mottlová, se kterou jsme si povídali v krásných prostorách Werichovy vily na pražské Kampě, kde najdete i vystavené dveře z hororového snímku Insidious, který je právě v kinech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám