Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z nejúspěšnějších zahraničních zpěvaček. Přesto tahle křehká kráska v soukromí neprožívá šťastné chvíle. Podle zahraničních médií je její manželství ztraceno a čeká ji rozvod.

Svět se o nich poprvé dozvěděl v květnu roku 2020, kdy se spolu objevili v hudebním videoklipu ke zpěvaččině duetu s Justinem Bieberem. V něm se Ariana Grande tulila k realitnímu makléři Daltonu Gomezovi. V prosinci pak oznámili zásnuby a v květnu roku 2021 se vzali během malého obřadu v domě zpěvačky v Montecitu. Přítomno tehdy nebylo více než dvacet lidí. V srpnu loňského roku se pak poprvé vyrojily spekulace o tom, že v manželství není vše v pořádku. Zpěvačka se na sociální síti ukázala bez snubního prstenu, spekulacím ale zatnula tipec vysvětlením, že si prsten nechává vyčistit.

Fanoušci se pak o umělkyni strachovali i letos v dubnu, kdy je vyděsila svou velmi štíhlou postavou. I tehdy tvrdila, že se v jejím životě nic zlého neděje.

O tomto víkendu byla ale znovu viděna bez prstenu na Wimbledonu, a to už šla s pravdou ven, když zároveň z Instagramu smazala všechny fotky ze svatby. Její zástupce potvrdil magazínu Daily Mail, že manželé jsou odloučeni a směřují k rozvodu. A podle zasvěcených informací netvoří pár dokonce už od ledna, i když se měli několikrát pokusit vztah zachránit. Mezi manželi prý ale nehoří žádné velké spory, stále jsou dobrými přáteli a často si volají. Prostě si nejspíš jen přestali rozumět.

Reklama

Další články

Načítám